9.11.10

Dopisivanje sa devojkama

Moje emocije su trčanje visok, a moj želudac u čvorovima znajući bili smo samo trenutke iz viđali. Imali smo razgovarali o tome u detalje, ali prije nego samo kao fantazija. Sada kada je postao stvarnost misli koje su trčanje kroz moj um je već moja maca pulsira. Sam mogao osjetiti toplina zrači iz među moje noge i moje gaćice francuski svile su sada natopljenom i na početku slajd između moje usne, stupičarenje moje natečene klitoris.
Nisam mogao prestati gleda na sat, a on je idući u biti mi je branje gore u 15 minuta. Će on biti na vrijeme? Želite li biti kasno? Bi li on pokazati? Bio sam drhtanje pri pomisli što će se dogoditi. Bi li mi nositi na normalan razgovor kao i obično, ili bi mi se sve više međusobno roku od nekoliko minuta?
Upoznavanje sa zenama

Upoznavanje sa zenama

Moj um je bio ispunjen sa slikama od njega i što je on ubrzo će biti događaj za mene i bila sam postaje vruće na samu pomisao. Ja mogu misliti na ništa drugo osim klizna moje prste u moje uvijek je tako mokro maca i sišli, dajući sebi zadovoljstvo lijepim vruća sperma da biste dobili moj maca spremna za Mike.
Ok, 10 minuta ići ne mogu ga uzeti! Brzo sam se izvoditi u restoran da sam čekao ispred i na dame sobu. Stojim uza zid, hladno pločice protiv moje backless sundress, ona se osjeća tako dobro nakon vruće kolovoz ned Ja skliznuti moje gaćice off i podignite noge gore na sudoper. Ja sam otvorena i spremna i tako nestrpljiv da sam dodir. Mjesto prst u usta i to rade s mojom slinom i na šake dodir na moj natečen klitoris znam to neće potrajati dugo da me sići. 
Upoznavanje sa devojkama
Ja sam trljanje moj klitoris grozničavo i bol s oduševljenjem, sve dok želi da je Mike's prste mi milovati. Ja sam oplakivanje tiho, oprezni jer nitko drugi da me čuje i zahvalan sam na privatnu kupaonicu. Brzo sam slajd dva prsta iz moje druge strane proširila moje usne i gurnite ih mi već natopljenom maca njima raditi i van, brže i brže. Moj vrhunac stijene moje tijelo i šalje niz moje kralježnice grčeve. Nije da se zaustavi, ja sam izgubio sve kontrole i mlaz vode u zaborav, vapi kao i ja.  Upoznavanje sa zenama
JA svibanj imati samo bio najbolji orgazam u mom životu! Uz iščekivanju Mike me čeka vani, masturbating u javnom mjestu i spremni da se jebeno čovjek sam imao beskrajne snove, bio sam zadovoljan iznad očekivanja. Brzo sam ga izvukao zajedno, plišane moj natopljene gaćice u moju torbu sebe čisti i ode van.
Upoznavanje sa devojkama
Tamo je, baš kao i njegove fotografije, baš kao što sam zamišljala. Odmah moje misli mi pobjegao. Bio je pravi, on je postojao i on je tu za mene. On je bio obličje okolo zbunjen, možda pitajući se što sam se pitao samo desetak minuta ranije, da li je ona će se pokazati? On se okrenuo lice mi i kemiju i seksualne električne energije su instant! On me zgrabio i poljubio me s tolikom snagom i strašću, Upoznavanje sa zenama mislio sam da je bio idući u uzeti svi moj dah daleko. Bio sam svjetlo na čelu i uključen i spreman za sve što je slijedilo. Ja bih ga odbiti ništa i dati mu sve. 

Upoznavanje sa devojkama

Upoznavanje sa zenama
On je pitao je sam bio i sam rekao, "uzimajući gotovs za vas ljubav", a pala je moje vlažne gaćice u ruci.
Pogledao je prema dolje kao što sam učinio i sam mogao vidjeti da je trenutak erekcije. Sve što sam htjela u tom trenutku bila da ga se tada i tamo, da zahvatila moje tijelo
Upoznavanje sa devojkama i nad svojom niže ja na njegov uspravan penis. Razgovarali smo u automobilu o ovom trenutku i ono što smo imali zamislio da će to biti kao i onda razgovor brzo okrenuo mi se masturbira u sobi dame i ja jebote sa svoje dva prsta u pripremi ga vide.
Upoznavanje sa devojkama beograd
Postizanje preko Mike skliznuo desnoj ruci pod mojim sundress i počeo trljati moja maca. Jaukati mi pobjegao kao svoje prste skliznula preko moje mokre usne, mogao sam sperma za njega pravo zatim.
Upoznavanje sa zenama
Pitao sam ga otvoriti rajsfešlus njegove hlače, mu je rekao da je Boston tradiciju biti dignut u automobilu prvi put u grad! Sam klizila preko bliže i izvukao svoj hard penis iz njegove boksač gaćice i uzet, zaprepašteni na koliko veliki bio, jednostavno savršeno u veličini. Uzeo sam sve od njega u odjednom, on dahnu na dojam moje mokro usne oko svoje osovine, klizne preko njegov debeli penis i uzimajući ga svi put dolje u grlu. Sam počeo milovati mu jaja, sisa na čelu njegov penis dok je preklapanje svoj precum s vrhom mom jeziku.
On nije mogao izdržati da je bilo više i izvukao u puno u blizini koje se obično je ispunjena s automobilima noću za one izlazak u klubove. Brzo me je odgurnuo, ja sam bio šokiran isprva ne razumije njegovu namjeru.
On je izašao i došao na to moje strane otvorio vrata, uhvatio me za obje ruke i moje tijelo vući van. On me udario protiv hauba u automobilu i natjerao me više, s jedne strane težak na leđima kao i druga prikupljena moj sundress, 
Upoznavanje sa zenama mom golom dupe sada izložena jakog sunca. Upoznavanje sa devojkama Mike šutirali moje noge razmaknute i koristi prste kako bi se postroje glava savršeno penis sa svojim tijesnim maleni otvor. Osjećao sam se potisak tako teško i bolno sam mislio moja pička će podijeljen u dvije! 

Upoznavanje

Upoznavanje sa zenama
"O jebati, Oh Baby, ti si tako vruće iznutra", kazao je grunted kako je klizila svojim velikim tvrdi alat i iz moje cijedi i natopljene maca.
Njegovi prsti kopanje u moje bokove kao što je on mi je snažno tuklo sve dublje i dublje u mene, kao što sam deranja, "Jebi me Mikey, jebati mene teško, dajte me baby!" nepotrebno, gdje smo bili ili koji bi mogli vidjeti. Bio je grijana s takvim seksualnu želju, on mi je potrebna koliko sam mu potreban.
Iznova i iznova je potisak sebe tako teško, tako duboko u moje žele, moleći maca da sam ga molio za više, zamolio ga da mu ga daj da mi sperma, on je volio ništa više od zvuka žena cumming za njega. 
Upoznavanje sa devojkama
Uhvati na trake od mog sundress puknu, čupanje moje pune grudi C i uzimajući ih u njegove ruke štipanje na moj hard bradavice sve vrijeme održavanja snažan kontrolu nad svojim tijelom kao što je on mene jebeno baš kao što je imao toliko mnogo puta tijekom u mojim snovima.  Upoznavanje sa zenama
Postizanje oko mog struka me vuče gore kako bi prodrijeti toliko dalje u moj već upaljeno pička. Njegov kurac je meni koliko će ići ... loptice zakopani duboko. Ja sperma tako teško za njega svaki zvuk zadovoljstva ja eventualno mogao napraviti mene bježi, a sada sam u daze. On je tako vruće, tako da je uključen, on moli za mene da mlaz vode za njega.  Upoznavanje sa devojkama
On je nemilosrdan u svojoj jebeni ali mu disanje postaje čupav i njegovi potezi neujednačen i sa velikom places i posljednji duboko bolno Upoznavanje sa zenama potisak on se ulijeva u mene, punjenje moja slatka maca tako puno ja mogu osjetiti sve od njega šiklja natrag dolje moje trzanje bedara . On sruši preko mojih leđa i moje tijelo nekontrolirano drhti.
Upoznavanje sa devojkama
"Oh djevojka", kazao je rašpe, "Ti si nevjerojatan, to je bio iznenađujuće, volim ovaj grad!"...

Нема коментара:

Постави коментар